AKTUÁLIS AJÁNLATOK


VÁLLALATI KONFLIKTUSKEZELÉSI PROGRAM

 A vállalat konfliktuskezelési program célja a szervezetben található elakadások, felszín alatti aggodalmak feltárása, megnevezése és kezelése. Az eljárás a szervezetben ismétlődő minták és tendenciák kimutatására szolgál, nem pedig az egyedi esetek nyilvánosság hozására.

Részletes leírás >>


SZERVEZETI MEDIÁCIÓ

Egy sérelem miatt nem tudnak úgy együttműködni,mint régen? Egy meg nem oldott konfliktus miatt inkább elkerüli a kollégáját? Egy ki nem beszélt nézeteltérs miatt akadozik az információáramlás?

A szervezeti mediáció során a felszín alatti sérelmek és nézeteltérések nyílt átbeszélésére kerül sor, amelyenek köszönhetően a felek képesek lesznek egymást meghallani, a kapcsolatuk minőségét javítani és a jővőbe mutató közös megállapodást létrehozni. Az eljárás középpontjába a lehetőségek feltárása kerül, amely a kapcsolat és a kommunikáció javítását segíti elő.

Az eljárás ára:

  1. Első mediációs ülés ára bruttó 60.000 FT amely tartalmaz egy egyéni 1-1 órás konzultációt külön a felekkel továbbá a közös max. 3 órás mediációs ülést

Részletes leírás>>


VÁLTOZÁST HOZÓ KONFLIKTUSOK WORKSHOP

Mi történik egy konfliktus kapcsán velünk és a másik féllel? Hogyan lehet a konfliktusra, mint változásra és előrehaladásra tekinteni? Hogyan lehet a konfliktust hatékonyan megoldani?

A workshop résztvevői nem csak a választ kapják meg a fenti kérdésekre, de olyan eszközt is kapnak a kezükbe, amivel legközelebb hatékonyabban és gyorsabban fel tudják oldani a munkahelyi konfliktusaikat.

Kiknek ajánljuk? Szervezeten belül olyan csoportok részére, ahol a munkahelyi légkör negatív, hullámzó és kiszámíthatatlan. Ahol a nyílt kommunikáció hiányzik, ahol a munkamorál megromlott, és ahol érthetelen összeveszések, sértegetések alakulnak ki.

Workshop ára

A workshop ára bruttó 17.500 Ft/ fő, amely tartalmazza az elméleti és szituációs esetek átbeszélését is.