Szervezeti mediátorként, szervezeti ombudsként és szervezeti konfliktuskezelőként is a szervezeti folyamatok kezelésével foglalkozom, amelynek a célja egy harmonikus és produktív munkahely megteremtése mindenki számára. Azon dolgozom, hogy a munkaadók és a munkavállalók közötti kapcsolat gördülékeny és kiegyensúlyozott legyen. Munkám során a hatékonyság és a teljesítménynövelés érdekében a felek közötti kommunikációs gátakat segítem feloldani, a konfliktushelyzetek felmérésével és kezelésével. Továbbá foglalkozom a szervezeten belül kialakult morális és etikai problémák felszínre hozásával,a közös megoldások feltárásával majdani kezelésével. Hiszen ahol ezek rejtve maradnak, hiába lesz cél, sosem valósulhat meg hatékony csapatmunka és egy maximális teljesítményt nyújtó közösség sem jöhet létre. 

Az irányelveimről bővebben Blog bejegyzjésemben olvasható

 
Transient

küldetésem

Munkavállalóként egy olyan munkahelyre vágytam, ahova mindennap szívesen megyek be, ahol azt érzem, hogy megbecsülnek, hogy fontos a munkám a cég számára. Egy olyan munkahelyre, ahol bizalmi kapcsolat van a feletteseim és köztem, ahol ez a kapcsolat az alapja annak, hogy teljesítményünkkel, és közös munkánkkal a mindennapi, gördülékeny és hatékony munkamenetet biztosítsuk. Többször volt alkalmam személyesen is megtapasztalni, hogy ennek valójában mekkora ereje és jelentősége van. 

Tovább →

Transient

Szolgáltatások

A konfliktuskezelő módszerek hazájában, Amerikában szerezett tudásommal és tapasztalataimmal szeretném segíteni és előmozdítani a hazai munkaadók és munkavállalók közötti kapcsolatokat. Tagja vagyok a Nemzetközi Ombuds Egyesületnek, ezért munkám során kizárólag az International Ombuds Assosication elveit követem és alkalmazom.

Tovább  →

 
“Dia a keretek meghatározásával és azok betartatásával segítette, hogy az eltérő meglátásokból kiemelkedjenek a közös pontok, és ezzel mindenki a megoldásra törekedjen. A workshop nem csak arról szólt, hogy majd hogyan dolgozunk a jövőben, hanem néhány aktuális, fontos feladatot is megoldottunk közösen, ami szintén nagy segítség volt.
Köszönjük. “
— 15 Minutes Pizza Express
“Az optimalizáló szolgáltatás eredményeképpen nem csak a kollégák rejtett igényeit ismertük meg, de olyan hasznos információk tudatába is kerültünk amely elősegítette a csapatunk hatékonyságát. Régi megoldatlan problémák felszínre és kimondásra kerültek, amelyeknek köszönhetően nőtt a munkavállalói lojalitás. Jó volt megismerni egy objektív tükrön keresztül a cégben zajló eseményeket. “
Köszönjük.
— Friendly Creative Agency
„Régóta húzódó és egyre mélyülő szervezeti egységen belüli problémák feltárása és megoldása érdekében kértük fel Dianát. Módszere, vagyis a teljes titoktartás mellett történő négyszemközti megbeszélések nem túlzás, ha azt mondom, remek fogadtatásra találtak a kollégák körében. A professzionális kérdések és az oldott környezet hatására rövid időn belül megnyíltak, így teljesen őszintén és hatékonyan tudtak kommunikálni egymással, gyorsan eljutottak a problémák gyökeréhez. A saját beszélgetésemet kimondottan élveztem, régóta elhallgatott dolgokat tudtam végre kimondani. Felszabadító érzés volt. Reál beállítottságú vezetőként külön értékeltem, hogy az összefoglaló jelentésben számszerűsített értékek (is) szerepelnek, ami nagyban egyszerűsíti a feltárt problémák megértését és kezelését. Kiváló szakmai tudása és elhivatottsága miatt jó szívvel ajánlom Dianát.”
— H.T.
„Dia nem tudta, de velünk a „lehetetlenre” vállalkozott, egy extrém szituációban mindent-, és annál is többet megtett. Hasznos és tanulságos volt a közös munka! Köszönjük!
— K.A.
“Sokszor egy cég életében a valódi problémák, nehézségek, akadályozó tényezők csak egy pártatlan, külső személy bevonásával tudnak igazán felszínre kerülni. Dia a foglalkozások alatt végig objektív tudott maradni, és megvolt a kellő szociális érzéke és szakmai tudása ahhoz, hogy megnyissa az embereket.
— H.A.
Jó érzés volt egy pártatlan harmadik féllel megosztani az álláspontomat annak tudatában, hogy nem foglal állást és nem pártfogolja a másik fél érdekeit.
— K.T.
A titoktartás nagyfokú biztonságérzést nyújtott a beszélgetések során, amelynek köszönhetően nyíltan és őszintén meg tudtam osztani az problémáimat és az aggályaimat.
— M.I.