TUDJÁTOK HOGY MIK A BELSŐ MOZGATÓRUGÓTOK, AMIK MÁR GYEREKKORBAN KIALAKULNAK?

TUDJÁTOK HOGY MIK A BELSŐ MOZGATÓRUGÓTOK, AMIK MÁR GYEREKKORBAN KIALAKULNAK?

Tegnapi nap folyamán szuper élményben volt részem, részt vehettem egy Profile XT teszt kiértékelésben, amit nagyon szépen köszönök Salamon Dorottya coachnak, bővebben róla itt lehet olvasni.

Ez a teszt nem csak a kognitív eredményességet mutatja meg, hanem a viselkedési reakciókat és a belső motivációinkat, hogy mi a mozgatórugónk, milyen tevékenységek töltenek fel bennünket, és melyek azok a tevékenységek, amiket csak extra energia ráfordítással tudunk elvégezni. 

Fiatal koromtól kezdve erős volt benne a vágy, hogy azzal foglalkozzak ami örömet nyűjt,  tehát a hobbim legyen a munkám. Ma ezt el is tudom mondani, hiszen űgy alakítottam ki az életemet és olyan munkát választottam, amelynek minden percét élvezem. Ez az űt nem volt mindig könnyű , de az eredmény a lényeg, ebben a folyamatban nagyon sokat hallgattam az ösztönömre, hogy milyen szituációban érzem jól magam, és milyenben nem. Az álmom munka álmát sosem adtam fel, míg el nem értem.  Ennek köszönhető, hogy ma már egy olyan sikeres vállalkozást múködtetek, amelyben teljes mértékben ki tudok teljesedeni, mert az egyéniségemnek megfelelő. A Profile XT teszt kitöltése és kiértékelése ez tudományosan is alátámasztotta, hogy a jelenlegi munkám teljesen harmóniában áll az alap motivációs igényemmel, ami velünk születik, tehát nem változtathatóak. 

A teszt alapján az én motivációsrugóim, 

1. Emberekkel való együttműködés, segítés és támogatás

2. Kreativitás, ez jelenthet kézműves dolgot is, de a problémák kreatív megoldását is. Azaz amikor kapok egy nem választ, akkor megnézem, milyen más úton jutok el a célomig.

3. Vállalkozó szellem, az elmúlt időben az volt a jelmondatom, hogy kockázat nélkül nincs jutalom. Ez az attitűd innen származik. 

Éreztem, hogy a jelenlegi munkámat nagyon élvezem, és minden helyzet, és esemény feltölt, semmit sem érzek megerőltetőnek, sőt inkább energiát merítek igen még a hétvégi munkaórákból is. A tesztnek köszönhetően most már minden világos,  és tudom, azért van ez, mert a munkám teljes harmoniaban áll a belső motivációmmal.

Még egyszer nagyon köszönöm ezt a szuper lehetőséget és élményt Dórinak. Nincs is jobb érzés profi szakemberekkel együtt dolgozni, akiknek fontos a minőségi munka és az együttműködés. Szívből ajánlom mindenkinek megismerni és feltárni önmagát. Dórit az alábbi lehetőségeken tudjátok elérni. 

+36(30)965-68-06

 hello@napraforfomuhely.com

A MUNKAHELYI KONFLIKTUS MINDENT TÖNKRETEHET! EZEKET KERÜLD EL!

A MUNKAHELYI KONFLIKTUS MINDENT TÖNKRETEHET! EZEKET KERÜLD EL!

Irányelveim

Irányelveim