Szakmai életem tudatos alakítása a szervezeti konfliktuskezelés irányában

keyvisual_3_puzzle.png

Projekt mediáció

2016. február. A Budapesti Metropolitan Egyetem Vezetés és Szervezés szakán mester diplomát szereztem. A szakdolgozati témám -projekt mediáció- kapcsán fogalmazódott meg bennem, hogy cégek mellett, tanácsadóként szeretnék dolgozni. Az elhatározásnak egyik eredménye a logóm és a honlapom létrehozása volt, amelynek megalkotása és kitalálása meghatározó élményt jelentett számomra. A szakdolgozatomaban a projekt során rejtve maradt konfliktusok hatásait vizsgáltam annak kimenetelére. Ide kattintva erről egy rövidebb, angol nyelven írt összefoglalót is olvasható, a projekt mediáció előnyeiről ebben a blog bejegyzésben írtam bővebben.

william-bout-264826.jpg

Projekt Menedzsment Fórum

2016. szeptember 30. Projektmenedzser Műhely keretein belül tanárommal Krémer Andrással, közösen tartottunk workshopot projektmenedzserek részére a konfliktus kezelés alternatív vitarendezési módszereiről.

17359305_400676783630829_6344182062748813132_o.jpg

Új-mexikói egyetem

2017. január A Rézler Gyula alapítvány ösztöndíj nyertese voltam aminek köszönhetően egy szemesztert az Egyesült Államokban töltöttem, az Új Mexikói Egyetem Anderson Management szakán mediációt, tárgyalástechnikát és munkajogot tanultam. Az amerikai képzés során mind szakmailag, mind emberileg sokat fejlődtem. Képesített amerikai mediátorrá váltam és a Belligion Bíróságon társ mediátorként gyakorolhattam és fejleszthettem a megszerzett tudásomat. Erről a kalandról és tapasztalásról ebben a beszámolóban olvashat.

IMG_1905.jpg

AVR Senior Díj nyertese

2017. szeptember Nagy megtiszteltetés volt elnyeri a Pénzügyi Békéltető Testület által kiírt pályázat AVR senior díj első helyezetének a díját. Nyertes pályaművem témája a konfliktuskezelés ombuds iroda segítégével volt.

IMG_3018.jpg

Ombuds Turista

Nagy megtiszteltetés és büszkeséggel tölt el, hogy a 3 hónapos utazásom során készített interjúkat tapasztalataimat amit egy cikkben összegeztem, amelyet az International Ombuds Association blog honlapján is közzétettek. Ezen a platformon a legjobb ombuds szakemberek gyűlnek össze. A teljes cikk angol nyelven itt olvasható.

Ombuds Practice Cerf.jpg

Szervezeti Ombuds

2018. janurájában elvégeztem az IOA ombuds alapképzését.

Screen Shot 2018-03-13 at 10.48.40 AM.png

Bizottsági Tagság

Vállalati Konfliktuskezelés.jpg

Vállalati Konfliktuskezelés