SZERVEZETI MEDIÁCIÓ

Szervezeti mediáció két fél közötti munkahelyi konfliktuskezelését jelenti. A folyamat során mindenki elmondhatja saját sérelmét és nézőpontját egy biztonságos közegben megszakítás nélkül. Az eljárás középpontjába a lehetőségek feltárása kerül, amely a kapcsolat és a kommunikáció javítását segíti elő.

Az eljárás ára:

  1. Első mediációs ülés ára bruttó 60.000 FT amely tartalmaz egy egyéni 1-1 órás konzultációt külön a felekkel továbbá a közös max. 3 órás mediációs ülést.


Szervezeti felmérés és optimalizáció

Szervezeti felmérés és optimalizációs szolgátatás folyamán a teljes szervezet és vagy egy szervezeti egység átvilágítása történik az elakadások megfejtése, a konfliktusok forrásának felderítése és a vállalatban jelenlevő trendek feltérképezése érdekében.

Az eljárás ára:

A szolgáltatás ára a szervezeti létszámától függ. Az ajánlat gombra kattintra megtekintheti a létszámok árazását.


SZERVEZETI OMBUDS

Szervezeti ombuds program segít a szervezetnek a változtatásokkal felmerülő aggályokat rendezni, a problémák ismétlődését megakadályozni. Az állandó jelenlétet biztosításával a szervezetben egy olyan biztonságos platform jön létre, ahol mindenki nyíltan és őszintén megoszthatja álláspontját következmény félelem és negatív (utó)hatás nélkül. Az ombuds-program által kínált konfliktuskezelési, vezetői és a szervezet által igényelt tréningek segítik és támogatják a felmerülő konfliktusok kezelését.

Az eljárás ára:

Az eljárás ára tartlamazza program kialakítását és bevezetését a szervezetben és minimum egy éves együttműködést.

További részletekért vegye fel a kapcsolatot.